FAQ

Wat is de deadline?
Vrijdag 19 februari. Dit is de deadline om mee te kunnen doen aan de straattentoonstelling. Posters die na deze datum worden aangeleverd krijgen worden uitsluitend getoond op de website en op Instagram. Je kunt dus na 19 februari nog gewoon meedoen aan Algemene Beschouwingen.

Mijn gegevens zijn niet correct, wat nu?
Zijn je gegevens niet juist en wil je ze veranderen? Geen probleem. Stuur een mailtje naar info@algemenebeschouwingen.eu en wij passen het aan.

Waarom staat mijn poster niet op de site?
Heb je een posterontwerp ingezonden maar zie je hem niet terug op de site of op Instagram? Dat is mogelijk. De jury beroept zich dan op redenen als goede smaak, racisme en discriminatie. Het kan ook zijn dat je inzending niet voldeed aan de aanleverspecificaties.

Waarom staan niet al mijn posters op de site?
Als je meerdere posters hebt ingestuurd hebben we vaak een selectie gemaakt, of de beste uitgekozen. Het kan ook zijn dat je inzending niet voldeed aan de aanleverspecificaties.

Komt mijn poster in de straattentoonstelling?
Het aantal plekken is helaas beperkt. De jury (bestaande uit Nieuwe Bossche School) kiest de posters die te zien zullen zijn in de straattentoonstelling.